lördag 19 november 2011

Sista provet !

Tjooo..

Idag ringde klockan klockan sex ! Jag tänkte att om jag gick upp tidigt så kunde jag gå tidigt och komma i rätt tid till provet som började nio. Jag tänkte ju dock inte på vilket väder det var ! SPÖREGN ! haha... Det blev en lång och väldigt blöt promenad. Väl framme fick jag krama ur klänningen och tröjan och sätta igång provet ! Efter skumma regler och efter att jag kommit på att min miniräknare var inställd på radianer istället för grader (Jag förstod verkligen inte varför svaren var så orimliga, haha) och tre timmar senare så var provet över. Sista provet. Shit alltså, jag kommer ha klarat det, men inte så bra som jag ville klara det . Jaja . Sånt är livet, grundmålet var ju faktiskt att överleva kursen :)..

Nu har jag alltså sommarlov. Jag förstår inte, när man var liten så var det det bästa som fanns att få sommarlov ! Och nu känns det mest tomt.. Jag vill verkligen ha nånting att göra i sommar...

Början på detta sommarlovet innefattade iallafall två avsnitt lipstick jungle och en galet god kladdkaka. Och snart blir det fredagsmys i efterskott med gårdagens idol :) Dessutom har jag lekt lite i photoshop;Originalen hittar ni här, här och här.

1 kommentar:

  1. Ååååh va sexig du är som Legolas! Hahahha. Grrrrr!!

    SvaraRadera