torsdag 28 juli 2011

Inflyttning !

Hej !

Nu är det ett par dagar sedan jag skrev här, för det är ett par dagar sedan jag kom åt ett internet ! I tisdags fick jag iallafall mina nycklar ! Så himla glad var jag. Vi åkte en sväng förbi lägenheten och sedan direkt till IKEA ! Shoppade alla nya möbler, säng, madrass, kylskåp, köksbord, stolar, skrivbord, hyllor, skoställ och alla andra en miljon saker man behöver för att leva . Jag visste faktiskt inte hur mycket man behövde egentligen ! Allt från tallrikar till toaborste !

I tisdagskväll åkte vi in till Palace Theater för att gå på The Hives ! Stället var så sjukt häftigt. Dom hade tagit en gammal teater och tagit bort alla stolar och satt in barer lite var stans och riktigt häftigt ljus och sån go stämning. Det var ju värt att åka dit bara för stället !

Förbandet hette the grates (fast som stavades kanske annorlunda) Jag vet inte om tjejen gick på nånting, men hon hade verkligen övermänsklig energi. Dessutom sjöng hon skitbra. Mitt i hela uppträdandet gjorde hon ett stagedive, och publiken gick såklart igång på det, haha.

The hives var hur grymma som helst, dom var the hives helt enkelt. Dessutom stod vi längst fram, så att röra vid iallafall två i bandet var ju inga som helst bekymmer, dessutom blev jag ett plektrum rikare.. I slutet av konserten, tvingade pelle hela publiken att sitta (!) ner.

Onsdagen spenderade vi också den på ikea. Vi skaffade dessutom dammsugare och allt annat vi hade glömt. Och idag har vi skruvat ihop det mesta av alla möblerna. Sängen tog en evighet, ska ha en dubbel med lådor under ! Har bara en hylla och skrivbordet kvar nu !

Sitter på McDonalds nu, vi har varit ute och käkat gott och ska väl snart ta oss tillbaka hem igen. Imorgon ska jag få eget internet ! Iiihhhh

Ha en bra dag allihopa :)

2 kommentarer:

  1. Äntligen ett nytt inlägg!
    Har alltid gillat det köksbordet, fett smart med stolarna :))
    /Tobb

    SvaraRadera
  2. Ser bra ut gumman :) keep up the god work <3 P

    SvaraRadera