lördag 20 augusti 2011

Cassies tour

Hej hopp !

Idag tog jag mig in till stan redan klockan tolv ! En tjej som heter Cassie hade nämligen lagt upp ett facebook-event där hon sa att hon skulle visa oss runt i en liten del av melbourne. Vi samlades under klockorna utanför flinderstreet station. Solen verkligen strålade. Det ska bli fint väder hela veckan! Jag tog, som tur var, med mig kameran ut i det fina vädret ! Det hela resulterade i att jag tog så mycket bilder att jag inte riktigt vet vilka jag ska lägga upp !

I vilket fall, vi vandrade från flinderstreet till Hosier lane, som är stans mest kända grafittiställe. Det har funnits en banksy där förut tydligen ! Så häftigt !.. Vidare vandrade vi till degraves street, som är mysigaste gränden, sedan vidare till china town och till slut till en väldigt lustig bar i en gränd där stolarna var lastpallar och väggarna var täckta av street art.

Det blir en himla massa bilder från dagen iallafall, så håll i hatten;

Denna bilden måste jag tillägna min lillebror bara för jag vet att han hade skrattat och bara för att jag saknar honom.

Tobias från tyskland.
Emma och jag som käkar lunch.

Degraves street
Isa och Emma.
Barens såkallade stolar !
Såhär ser det ut när man åker spårvagn...
Massa demonstranter ! Det är verkligen sjukt mycket demonstrationer i Melbourne !

Utanför mitt hus. Dom har äntligen skrivit "leased" över skylten om att min lägenhet är ledig. (Någon har dessutom klottrat över den, och jag lovar att jag är helt oskyldig !) haha.

1 kommentar: