tisdag 6 december 2011

GOR. Dag 1 del 1

Hejhej
Det är så konstigt, för det känns som att vi har varit borta i en vecka, minst. Ändå sov vi bara borta en natt. I söndags gick vi upp tidigt och tog oss in till hyrbilsfirman. Därifrån åkte vi i en röd toyota corolla mot Great Ocean road. Daniel fick bara förare och jag fick vara kartläsare.
Efter att ha kommit in på Great Ocean Road ändrades naturen och vi stannade sådär en miljon gånger. Man kan inte låta bli för det är så himla vackert. Dessutom är det såna förändringar i naturen att man måste stanna för att se allt. Ibland såg det ut lite som sverige, ibland var det gröna kullar och får så långt ögat nådde, precis som i Skotland, ibland var det torrt, ibland bergigt, ibland skog, ibland ljung, på ett ställe en regnskog och ibland enorma öppna gula fält så långt ögat nådde.
På ett ställe i en av de små byarna man kommer in i fick vi syn på kakaduor! Jag blev eld och lågor och när Daniel lyckades se några till så stannade vi och tog en promenad in bland träden. Det fanns inte bara vita papegojor där utan i massa fina färger. Det är så häftigt att de faktiskt är vilda !
(Det får bli flera delar, blogger verkar inte kunna ladda fler bilder än såhär i samma inlägg ! haha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar