fredag 27 januari 2012

Australia day !

Hej !

Idag är det Australiens nationaldag så Happy Australia day !
Jag lovar att de firar bra mycket mer än vi gör hemma i svea rike. Imorse trodde jag verkligen dom skulle bomba stan, hörde flygplan utanför som flög hur lågt som helst och när jag kikade ut genom fönstret loopade ett helt gäng flygplan ovanför huset. Snabbt tog jag kameran och sprang ut såklart...

Jag och Daniel gick till Botanic gardens för att kika vad som hände där, det var helt galet mycket folk. Dom hade tält med en massa olika grejer i, maaaaassor av gamla bilar, och en massa annat. Vi råkade ramla in på någon stor steppdansuppvisning med skotskt tema. Jag har ingen aning om det är nånting som är stort här, men alla klappade i takt till säckpiporna och det var hur mycket folk som helst där.

Nu ikväll kom Emma hit och sen tog vi med oss en massa pick och pack till St kilda eftersom vi tänkte grilla där. Såklart tänkte ju alla andra exakt samma sak så vi insåg att vi aldrig skulle få grilla våran mat (Grillarna som fanns där hade sjukt låg värme, en korv tog typ en timme att grilla och det var massa grupper i kö) Iallafall slutade det med att vi hamnade hemma hos oss och käkade här istället efter lite häng och ett par öl i St Kilda.

Vad jag lärt mig idag är att på Australiens nationaldag gör alla lite knäppa grejer. Två av dom som jag fångade på bild vart dom som är på väg att klättra upp på grannens balkong och han som näckar i parken !

Slutet gott, allting gott.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar