torsdag 19 januari 2012

måndagtisdag

Hej på er.

I måndags kväll åkte jag och Daniel in till stan och gick ut med familjen Idsäter. Vi käkade Italienskt och det var hur mysigt som helst. Verkligen roligt att träffa dem igen ! Ut skulle vi gå, men på en måndag vart det helt dött i stan. Vi hamnade nog på Melbournes skummaste bar, inget ställe jag skulle gå tillbaka till helt enkelt. haha.

I tisdags tog vi en heldag shopping. Först gjorde vi hela Southwarf DFO och sedan åkte vi till South Yarra. Lite mycket på en dag kanske. Jag tror nämligen dom flesta sov en stund innan vi möttes upp på kvällen.

På kvällen gick vi till Young & Jackson och käkade känguru ! Jag hade aldrig ätit det innan och jag tror mina förväntningar var alldeles för höga. Det smakade inte så mycket helt enkelt. På kvällen satt vi på taket på en av barerna innan den stängde och sedan åkte vi till Crown casino och stannade där halva natten, haha. Jag och Ebba spelade på nån maskin och en stund hade vi dubblat dom 10AUD som vi hade satsat men sen gick det ner igen. Roligt hade vi iallafall... Och alla gick inte minus den kvällen så alla va glada när vi åkte därifrån.

Igår när jag vaknade vad jag ganska så trött, även om jag inte drack mycket i tisdags.. haha.

Jag tog typ inga bilder domhär dagarna, och tyvärr inte på allihopa, men Helena gjorde så jag får väl be henne skicka några sen :)

Jag och Daniel innan vi skulle ut.

Alex och Ebba på stan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar