tisdag 23 augusti 2011

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisdag .

Heej ! Klockan är halv tolv och jag är helt sjukt trött ! Har suttit och fixat det sista på ett upcyclingprojekt som handlar om att ta någon gammal förpackning eller liknande och göra den till nått nytt och fräsht ! Nu är jag iallafall klart !

Förövrigt är detta vad som hänt idag ;

- Jag förstod hela lecturen i fysiken ! Jag har nog minsann kommit in med våran lärares indisk-engelska och alla svåra ord !. Känns sjukt bra.

- Jag har vandrat omkring genom parkerna på båda sidor om gatan vi bor på och upptäckt att dom är jättejättefina båda två.

- Min hårddisk har kraschat och inte ens killarna på solidworklektionen kunde fixa den. Den beter sig som att den gick på drogor och alla mina bilder ligger där i.

- Det har varit vår här idag . Helt underbart verkligen , 18 grader och strålande sol. Sånt blir man glad av.

-Jag gick förbi en silvrig nedcabbad volvo c-70 idag och bara kände hur det stack till i hjärtat. Fy vad jag saknar friheten med att få köra pappas. Trodde inte jag skulle säga så om en volvo, men jag älskar den bilen ! . (Pappa, va stolt över mig nu som faktiskt erkänner)

- Det är nio dagar kvar tills Daniel kommer hit. <3 - Jag kommer ha en lååååååååååååååååååång dag imorn och jag är glad att jag gjort dom två stora projekten tills dess. - Nu tänker jag sova. Ni får två vårbilder från idag så länge . (:Stackars barn som måste ha skoluniform . Dom är inte fina någonstans !

4 kommentarer:

 1. jag kräver en censur av kolon 7 i detta stycke, går det att ordna. ? :) mvh j

  SvaraRadera
 2. hahaha , vad är det med den som får dig att må så dåligt ? ;)

  SvaraRadera
 3. din ny vunna kärlek till Volvo. du skall ha en mini clubman, inget annat. :)

  SvaraRadera
 4. Haha nej verkligen inte ! Dom är ju inte ett dugg snygga bakifrån ! Men vilken annan mini som helst skulle jag inte säga nej till , helst orange eller lila och helst cab ;)

  SvaraRadera