måndag 12 december 2011

Old man .

Tjooo !

Det har blivit dåligt med uppdateringar här på ett par dagar. Det har helt enkelt varit massa och göra. Vi ska sticka till Sydney en vecka tänkte vi och vi ska åka nu på morgonen !

I alla fall har jag försökt rita lite. Och varit helt spärrad. Har ett projekt jag börjat på som jag fastnat på som jag måste göra klart och har tagit med mig. I alla fall så försökte jag tänka på annat och ritade den här igår


Nu peppar vi ny road trip ! Jag tar med datorn , så förhoppningsvis kommer jag inte va helt tyst i en vecka, för det skulle ju va lite tråkigt. Vi tänker iallafall att det tar tre dagar upp längs kusten och två dagar hem, så vi får se hur det går. Även om det är en vecka så känns det som en kort tid..

1 kommentar:

  1. Hej! Gött att du blev inspirerad av vårt tema! Dessvärre har vi bestämt oss för att inte vara fler, eftersom poängen är att vi ändå ska kunna hålla lite koll på varandra. Men självklart kan du fortsätta rita efter våra teman, och skriver du igen tittar jag gärna in på din teckning :). Sen är jag väldigt säker på att andra bloggare är på att starta en ny grupp - det finns ju hur många blogg-konstnärersom helst, det är fantastiskt! Härlig tolkning du gjort, verkligen! fortsätt så!

    SvaraRadera