torsdag 22 december 2011

Sydney by car. Dag 2- Kiama

Vi åkte vidare, såg en känguru på vägen och hamnade framåt kvällningen i en liten stad som heter Kiama. Om någon som läser min blogg får för sig att åka kustvägen från Melbourne till Sydney så missa för guds skull inte Kiama ! Både jag och Daniel blev lite förälskade i det stället. Vi checkade in på ett av stadent Hotel (Eftersom jag vägrade sova på ett billigare där jag läst på google att det kryllade av vägglöss! USCH.)I alla fall var vårt rum supermysigt och vi hade både tv soffa och kök! Kvällen kom och vi låg i sängen när det helt plötsligt flyger nått stort genom rummet som från ingenstans. Det sätter sig på väggen och visar sig vara en ENORM kackerlacka som börjar röra sig över väggen och upp mot taket!

-De de deeet är en kackerlacka! ,stammade jag.
-Det det är en kackerlacka på väggen ! En KACKERLACKA !
Haha. Daniel tvingade i alla fall in mig på toaletten och sa att jag inte fick komma ut innan han sa till. Vad som hände med den är det bara Daniel som riktigt vet men när jag kom ut igen var den i alla fall inte kvar. Jaja, hellre kackerlacka än vägglöss!

Men mer om Kiama. Staden ligger precis vid havet och ät omgiven av stränder och klippor. Det staden är mest känd för är att det finns hål i klipporna som sprutar vatten högt upp i luften när vågorna slår in. Det var inte lätt att få med sprutet på kort så man verkligen såg hur högt det var, men det var bra högt!. När vi lämnade Kioma dagen efter så sa vi att om Sydney inte är nått att ha så åker vi tillbaka hit sista dagarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar